Download MP3 Lirik Lagu Rembulan Ing Wengi (6.87 MB) - LaguGratis
LaguGratis

Lirik Lagu Rembulan Ing Wengi

Download Lirik Lagu Rembulan Ing Wengi MP3 Courtesy in LaguGratis uploaded by Audio Music. The lirik-lagu-rembulan-ing-wengi have 05:00 and 6.87 MB. Details of Ardia Diwang Probowati - Rembulan (Lirik Video) ꟾ Rembulan ing Wengi MP3 check it out.

REMBULAN ING WENGI NELLA KHARISMA Lirik By SN Aprilia

REMBULAN ING WENGI NELLA KHARISMA Lirik By SN Aprilia

6.25 MBAprilia Setianingrum

Berikut lirik lagu Rembulan - Nella Kharisma Rembulan ing wengi tansah anyekseni Endah paras manis esem lan guyumu Ginambar ing bathin tan biso nglalekke Yekti kangmas ora ono liyane Tatapan netramu nembus ning atiku Agawe aku mung mikirne sliramu Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu Amung kangmas Howoning njero batin Pengen tansah sesanding Yu mung karo kangmas Atiku mung kanggo kangmas Nadyan akeh pepalang Ngalangi dalan katresnan Iku...

Rembulan Nella Kharisma

Rembulan Nella Kharisma

6 MBKARAOKE Studio Channel

Title : Rembulan Songwriter : Ipa Hadi Sasono Album : OM. Syakila 1 official website | khatulistiwarecord.com Email : info@khatulistiwarecord.com Produksi : Khatulistiwa Record Copyright © 2019 Khatulistiwa Record. All rights reserved. #NellaKharisma

Ardia Diwang Probowati Campursari Rembulan Wengi Lirik

Ardia Diwang Probowati Campursari Rembulan Wengi Lirik

7.03 MBFamous Songs & Lyrics

Judul : Rembulan Ing Wengi Artis : Ardia Diwang Probowati Cipt. : Ipa Hadi Sasono Lirik: Rembulan ing wengi Tansah anyekseni Endah paras manis Esem lan guyumu Ginambar ing bathin Tan biso nglalekke Yekti..kangmas Ora ono liyane.. Tatapan netramu Nembus ing atiku Agawe aku mung Mikirne sliramu Cahyaning rembulan Kalah klawan esemmu Amung.. kangmas... Howoning njero bathin Pengen tansah sesanding Yo mung karo kangmas Atiku mung kanggo...

Rembulan Ing Wengi Nada wanita Karaoke Organ Tunggal Lirik Karaoke Keroncong Dangdut Koplo

Rembulan Ing Wengi Nada wanita Karaoke Organ Tunggal Lirik Karaoke Keroncong Dangdut Koplo

7.94 MBWisnu Himawan

Lirik Lagu Rembulan Ing Wengi (Dan Artinya Lengkap) – Ipa Hadi ‘Rembulan ing wengi tansah anyekseni endah paras manis esem lan guyumu ginambar ing batin tan bisa nglalekke yekti nimas ora ana liyane’ merupakan salah penggalan dari lirik lagu berjudul Rembulan atau Rembulan Ing Wengi. Lagu tersebut pertamakali dipopulerkan oleh Ipa Hadi Sasono dan banyak juga di cover oleh beberapa penyanyi lainnya, seperti Kusdi, Fitri Alfiana ft Kris...

Yeni Inka ft New Pallapa - Rembulan Live Music

Yeni Inka ft New Pallapa - Rembulan Live Music

7.03 MBGlobal Musik Era Digital

Official Live Music : Yeni Inka ft New Pallapa - Rembulan Subscribe Global Musik Era Digital smarturl.it/SubscribeGlobalMusik Special Thanks To : Artist : Yeni Inka ft New Pallapa Songwriter : Ipa Hadi Sasono Lyrics (Rembulan) Rembulan ing wengi tansah hanyekseni Endah paras manis esem lan guyumu Ginambar ing batin tan bisa nglalekke Yekti nimas ora ana liyane Tatapan netramu nembus ing atiku Agawe aku mung mikirne...

Mansyur S - Rembulan Bersinar Lagi

Mansyur S - Rembulan Bersinar Lagi

7.1 MBPERDANA RECORD

Official Music Video from Mansyur S - Rembulan Bersinar Lagi Subscribe Perdana Record Channel here: smarturl.it/SubscribeMPR Stream Available on : bfan.link/rembulan-bersinar-lagi Songtitle : Rembulan Bersinar Lagi Vocal : Mansyur S. Music : New Pallapa Songwriter : Mansyur S / Dadang Lirik lagu Rembulan Bersinar Lagi Rembulan Bersinar Lagi Mendungpun Tiada Lagi Hati Yang Seakan Mati Kini Gairah Kembali Rembulan Bersinar...

About Ardia Diwang Probowati - Rembulan Lirik Rembulan ing Wengi

Ardia Diwang Probowati - Rembulan (Lirik Video)

Title : Rembulan
Artist : Ardia Diwang Probowati
Songwriter : Ipa Hadi Sasono
Original Video : youtube.com/watch?v=71j2-HuurEY

#Rembulan
#ArdiaDiwangProbowati
#IpaHadiSasono
#LirikVideo