Download MP3 Lirik Lagu Penak Konco (04:27) - LaguGratis
LaguGratis

Lirik Lagu Penak Konco

Get Lirik Lagu Penak Konco MP3 Courtesy in LaguGratis uploaded by E.Y. Pramono. The lirik-lagu-penak-konco have 2022-08-11 22:50:35 and 5,289,429. Details of Penak Konco - Guyon Waton Feat Om Wawes (lirik lagu dan arti) MP3 check it out.

Penak Konco - OmWawesXGuyonWaton Lirik

Penak Konco - OmWawesXGuyonWaton Lirik

6.11 MBAdibLyrics

Penak Konco - OmWawesXGuyonWaton (Lirik) Official Video Clip : youtu.be/bIwZpqg3IWA Sumber : m.youtube.com/channel/UCxb2XwbJ0W5NUecmJIEHNxg Thanks for Watching

Penak Konco - Nella Kharisma ANEKA SAFARI

Penak Konco - Nella Kharisma ANEKA SAFARI

6.16 MBAneka Safari Records

Please watch: "Farel Prayoga ft. Lutfiana Dewi - LUKA SEKERAT RASA (Official Music Video ANEKA SAFARI)" youtube.com/watch?v=QuSbS0CC01I Yang ingin dapat video sebelum di upload gabung disini : ** Whatsapp bit.ly/3Jsa4gs ** Telegram bit.ly/3JsTdKu --~-- Title: Penak Konco Artist: Nella Kharisma Album: Radio Hits "Penak Konco - Memori Berkasih" Download Aplikasi Aneka Safari Digital di bit.ly/2I9DNep *** Lirik : bedo ra nemu...

Penak Konco - Om Wawes x Guyon Waton Lirik Dan Artinya

Penak Konco - Om Wawes x Guyon Waton Lirik Dan Artinya

6.09 MBZhenn yt

IZIN BUAT LIRIK 1 subscribe = 1 pahala Subscribe juga: GUYONWATON OFFICIAL: youtube.com/c/GUYONWATONOFFICIAL Official music video: youtu.be/bIwZpqg3IWA Ojo lali disubscribe, like, komen Yo man Ewangi bangun channel Iki dadi channel sg gede,...

LUSIANA MALALA feat MIKKOLAS - PENAK KONCO

LUSIANA MALALA feat MIKKOLAS - PENAK KONCO

7.14 MBMikkolas Official

TITLE : PENAK KONCO ARTIS : Mikkolas feat Lusiana Malala OMWAWES - PENAK KONCO SONGWRITER : Dhyen Ganjar & Miga Sadewa MIXING MASTERING : DAN MUSIC LOKASI : Kopi Soe Nganjuk Production Mikkolas Team Production ======================================== LIRIK : bedo ra nemu dalane karo kowe aku raono bahagiane timbang gelo mung disio-sio rasah digawe dowo crito iki tresno ra bakal iso nyawiji abot kesel sing ngrasake karo kowe anane ming rame...

Penak Konco - Lirik Terjemahan Guyon Waton x Om Wawes

Penak Konco - Lirik Terjemahan Guyon Waton x Om Wawes

5.47 MBErwin Firmansyah Studio

Yogyakarta Special and Original Footage by Erwin Firmansyah Studio . Take Video at Desember 2019 . Captured by Erwin Firmansyah Edited by Erwin Firmansyah Music By : Guyon Waton x Om Wawes - Penak Konco youtube.com/watch?v=bIwZpqg3IWA FOLLOW IG : instagram.com/erwin.firmansyah_/?hl=en

GUYONWATON - SEBATAS TEMAN

GUYONWATON - SEBATAS TEMAN

7.76 MBGUYONWATON OFFICIAL

Song Writer Ahmad Arifin Recording & Mixing Royal Rumble Studio / Tony Kurniawan GuyonWaton Faisal Bagus Ibrahim (Vocal) Ahmad Arifin (Guitar) Hieronimus Ferry Widiyatmoko (Guitar) Ndika Rismaya Pelma Arga (Ukulele) Andreas Wahyu Susilo (Ketipung) Yuli Hamdani (Bass) Additional Player Tony Kurniawan (Drum) Widyo Agung Prastyo (Keyboard) Borist Sirait (Biola) Cast Ndika Rismaya Pelma Arga Producer Ahmad Arifin Director...

Pendhoza - Demi Kowe

Pendhoza - Demi Kowe

6.07 MBPendhoza Official

Song Title : Demi Kowe Vocal : @al_lewunk_pendhoza @sandios_pendhoza Song Writer : @pendhoza_official Arranger : @bagus_muhammad_ Recording & Mixing Mastering : @gilazstudio Silahkan follow akun instagram di atas 😁

Penak konco - Guyon waton X om wawes Cover By RYZKI

Penak konco - Guyon waton X om wawes Cover By RYZKI

5.77 MBRYZKI Official

Penak konco - Guyon waton X om wawes ( Cover By RYZKI Official ) lirik: Bedo ra nemu dalane Karo kowe aku raono bahagiane Timbang gelo mung disio-sio Rasah digawe dowo crito iki Tresno ra bakal iso nyawiji Abot kesel sing ngrasake Karo kowe anane ming rame wae Soyo ajur polahmu soyo ngawur Mikir awakmu dewe karepmu dewe Tanpo kelingan janji awale Pancen iki dudu jodone rasah dipaksake Kabeh iki wis ono dalane Percoyo wae Gusti mboten nate...

About Penak Konco - Guyon Waton Feat Om Wawes lirik lagu dan arti

Lirik lagu dan fersi bahasa indonesia

Penak Konco - Guyon Waton Feat Om Wawes

Bedo ranemu dalane
Beda tidak menemukan jalanya
Karo kowe aku raono bahagiane
Sama kamu aku tak ada bahagianya
Timbang gelo, mung disio-dio
Daripada kecewa, cuma di sia siakan
Rasah digawe dowo crito iki
Tidak usah di bikin panjang cerita ini
Tresno rabakal iso nyawiji
Cinta tak akan bisa bersatu

Abot kesel sing ngrasakke
Terasa berat lelah yang menjalani
Karo kowe anane ming rame wae
Sama kamu adanya cuma bertengkar saja
Soyo ajur polahmu soyo ngawur
Semakin hancur kelakuanmu tidak teratur
Mikir awakmu dewe, karepmu dewe
Memikirkan dirimu sendiri, semaumu sendiri
Tanpa kelingan janji awale
Tanpa ingat akan janjinya

Pancen iki dudu jodone
Memang ini bukan jodohnya
Rasah di peksakke
Tak usah di paksakan
Kabeh iki wes ono dalane
Semua ini sudah ada jalanya
Percoyo wae Gusti mboten nate sare
Percaya saja Tuhan tak pernah tidur

Kowe ratau ngerteni
Kamu tak pernah perhatian
Roso iki kepati-pati
Cinta ini setengah mati
Tibo butuh kowe nggoleki
Di kala butuh kamu mencari
Aku piye kowe ra peduli
Bagaimana aku kamu tak peduli

Ra perlu ngomongke tresno
Tak perlu membicarakan cinta
Yen kui mung nggawe loro
Jika itu cuma bikin sakit hati
Ra perlu dolanan roso
Tak perlu permainkan perasaan
Awak dewe penak konco
Kita lebih baik berteman

Pancen iki dudu jodone
Memang ini bukan jodohnya
Rasah di peksakke
Tak usah di paksakan
Kabeh iki wes ono dalane
Semua ini sudah ada jalanya
Percoyo wae Gusti mboten nate sare
Percaya saja Tuhan tak pernah tidur

Kowe ratau ngerteni
Kamu tak pernah perhatian
Roso iki kepati-pati
Cinta ini setengah mati
Tibo butuh kowe nggoleki
Di kala butuh kamu mencari
Aku piye kowe ra peduli
Bagaimana aku kamu tak peduli

Ra perlu ngomongke tresno
Tak perlu membicarakan cinta
Yen kui mung nggawe loro
Jika itu cuma bikin sakit hati
Ra perlu dolanan roso
Tak perlu permainkan perasaan
Awak dewe penak konco
Kita lebih baik berteman

Hooooo
Awak dewe penak konco
Kita lebih baik berteman

Pancen iki dudu jodone
Memang ini bukan jodohnya
Rasah di peksakke
Tak usah di paksakan

Jangan lupa like & subscibenya lur dulur