(03:05) Download Kunci Lagu Cidro MP3 - LaguGratis
LaguGratis

Kunci Lagu Cidro

Download Kunci Lagu Cidro MP3 For Nothing in LaguGratis uploaded by GE mahendra. The kunci-lagu-cidro have 03:05 and 4.23 MB. Details of Kunci Gitar CIDRO - DIDI KEMPOT | Mudah Untuk Pemuka MP3 check it out.

Cidro 1 gek opo salah awakku iki - Alm Didi Kempot Tutorial Kunci Gitar Lirik Lagu

Cidro 1 gek opo salah awakku iki - Alm Didi Kempot Tutorial Kunci Gitar Lirik Lagu

3.91 MBGabang TNR

Didi Kempot (Alm.) - Cidro Cidro 1 (gek opo salah awakku iki) - (Alm.) Didi Kempot || Tutorial Kunci Gitar + Lirik Lagu mohon dimaafkan jika ada kesalahan atau kekurangan dalam penulisan lirik, chord maupun nadanya. semoga bermanfaat #didikempot #cidro #cidro1 #cidro2 #wessamesthineatiikinelongso #gekoposalahawakkuiki #cidrolirik #cidrocovergitar #cidrochordgitar #tutorialgitar #coverlagu #paijoooofficial

Kunci Gitar TATU - DIDI KEMPOT Chord Gitar Mudah

Kunci Gitar TATU - DIDI KEMPOT Chord Gitar Mudah

6.73 MBGE mahendra

hallo guys di video kali ini aku membahas kunci gitar Tatu lagi dari Didi kempot,semoga teman teman paham apa yang saya sampaikan LIRIK LAGU TATU (DIDI KEMPOT) Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang Nanging neng ati tansah kelingan Manise janji - janjimu kuwi Nglarani ati Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo Tatu sing ono ndodo Perih rasane yen eling kowe Angel tambane Opo aku salah yen aku crito Opo anane Wong sing neng sandhingmu ben...

chord gitar banyu langit - didi kempot

chord gitar banyu langit - didi kempot

7.39 MBGitar akustic

chord gitar banyu langit - didi kempot chord gitar banyu langit.kunci gitar banyu langit.chord banyu langit. banyu langit.bayu langit didi kempot Banyuwangi langit karaoke #Gitarakustic #didikempot #banyulangit chord gitar : Intro : C….F….C….F….         Em-Dm..G..C.. C ….Sworo angin   Em Angin sing ngreridu ati F ….Ngelingake..     G Sliramu sing tak tresnani.. C ….Pingin nangis    Em Ngetokke eluh neng pipi F ….Suwe ra...

Kunci Gitar CIDRO 2 - Alm Didi Kempot Lagu Viral Tiktok

Kunci Gitar CIDRO 2 - Alm Didi Kempot Lagu Viral Tiktok

4.49 MBGE mahendra

Di vidio ini aku bahas kunci gitar cidro 2 lagu dari didi kempot yang lagi viral di sosial media, semoga bermanfaat untuk teman teman yang sedang balajar kunci gitar Lirik Cidro 2 - Didi Kempot Durung nganti garing catu sing ning atiku Tego tegone sliramu nambahi loro bathinku Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas...

Chord Gitar CIDRO 3 - Suci Tacik ora perpisahan sing dadi getun ning ati Gampang

Chord Gitar CIDRO 3 - Suci Tacik ora perpisahan sing dadi getun ning ati Gampang

7.3 MBYuda Mahendra

Follow Me : instagram.com/yudahendra_ Ora perpisahan sing dadi getuning ati Nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi Nyenengi sliramu gawe loro atiku Getune nyapo mbiyen ketemu Jare kowe wes ngukir jenengku Mbok patri ning njero atimu Yen iling mbiyen karo janjimu Tresnomu mung siji yo aku Ningopo saikine cidro Kabeh omongmu kuwi gombal mukiyo Sopo wonge sing ra bakal tatu Nyenengi wong koyo sliramu Ngomong cinta sayang mung ning aku Janji...

chord gitar cidro - didi kempot

chord gitar cidro - didi kempot

5.72 MBGitar akustic

chord gitar cidro - didi kempot kunci gitar cidro chord gitar cidro kunci gitar cidro kunci gitar cidro janji chord : Intro : C F G C Dm Am G         C F G C Fm C Fm G         Fm C G C G * C           Em     Am     Em Wes sakmestine ati iki nelongso      F           G            C Wong sing tak tresnani mblenjani janji   Dm       G     C   G   Am Opo ora Eling naliko semono   Dm            G              C Kebak kembang wangi jeroning...

TUTORIAL GITAR CIDRO 2 - Alm Didi Kempot Chord Gampang

TUTORIAL GITAR CIDRO 2 - Alm Didi Kempot Chord Gampang

7.26 MBYuda Mahendra

Durung nganti garing tatu sing ning atiku Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas – panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Reff: Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku leloro – loro Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Senajan loro neng jero dodo Yen...

Didi Kempot - Cidro 2 Lungo Awakku Sing Kudu Lungo Kunci Gitar Dan Lirik Lagu

Didi Kempot - Cidro 2 Lungo Awakku Sing Kudu Lungo Kunci Gitar Dan Lirik Lagu

3.52 MBGabang TNR

Didi Kempot - Cidro 2 Cidro 2 (panas panase srengenge kuwi) || Tutorial Kunci Gitar Dan Lirik Lagu mohon dimaafkan jika ada kesalahan atau kekurangan dalam penulisan lirik, chord maupun nadanya. semoga bermanfaat:) #didikempot #cidro2 #panaspanaseserngengekuwi #lungoawakkusingkudulungo #liloawakkuikiweslilo #chord&lirikcidro2

CHORD TUTORIAL BASS CIDRO - DIDI KEMPOT CHORD UNTUK PEMULA BY AHMAD MUHAYMI

CHORD TUTORIAL BASS CIDRO - DIDI KEMPOT CHORD UNTUK PEMULA BY AHMAD MUHAYMI

6.57 MBAhmad Muhaymi

Video ini berisi tutorial bas lagu Cidro yang dipopulerkan oleh penyanyi legend Indonesia Didi Kempot. Video ini dilengkapi Chord gitar sehingga lebih mudah untuk dipahami. Jangan lupa like, share, subscribe terimakasih. ______________________________________________________ BANTU LIKE, KOMEN, SHARE, AND SUBSCRIBE KARENA DI 1000 SUBSCRIBER AKAN ADA GIVEAWAY BAJU DISTRO ORIGINAL UNTUK BEBERAPA ORANG...

TUTORIAL GITAR Cidro - Didi kempot Chord Mudah

TUTORIAL GITAR Cidro - Didi kempot Chord Mudah

9.29 MBYuda Mahendra

lirik cridro : verse 1 : G Bm Em Bm C D G Am D G D Em Am D G Wis sakmestine ati iki nelongso Wong seng tak tresnani mblenjani janji Opo ora eling naliko semono Kebak kembang wangi jroning dodo verse 2 : G Bm Em Bm C D G Am D G D Em Am D G Kepiye maneh iki pancen nasibku Kudu nandang loro kaya mengkene Remok ati iki yen eling...

TUTORIAL GITAR DIDI KEMPOT - CIDRO 2 Lengkap Dan Mudah

TUTORIAL GITAR DIDI KEMPOT - CIDRO 2 Lengkap Dan Mudah

17.3 MBRASTAVORIA

Hallo Selamat Datang Di RASTAVORIA... Kali Ini Saya Sharing (TUTORIAL GITAR) DIDI KEMPOT - CIDRO 2, Lengkap Dengan Chord, Petikan Dan Genjrengan, Sehingga Mudah Dipahami Bagi Pemula Maupun Yang Baru Belajar Gitar ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------ Semoga Bermanfaat Jangan Lupa SUBSCRIBE RASTAVORIA Karena Akan Ada Video Tutorial Gitar Yang Update Setiap...

About Kunci Gitar CIDRO - DIDI KEMPOT Mudah Untuk Pemuka

hallo guys di video ini aku membahas chord cidro lagu dari Didi kempot kunci dasarnya dari C major, semoga teman teman paham apa yang saya sampaikan
Terimakasih

Lirik Cidro - Didi Kempot

Wes samestine ati iki nelongso
Wong seng tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jeroning dodo
Kepiye meneh iki pancen nasib ku
Kudu nandang loro koyo mengkene
Remuk ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebul lamis wae
Dek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlarat bondo seje karo uripmu
Aku nelongso mergo ke bacut tresno
Ora ngiro saikine cidro

#chordcidro #chordlagucidro #kuncigitarcidro