Download MP3 Liriks lagu GEDE ROSO Vivi Artika new Kendedes terbaru (6.57 MB) - LaguGratis
LaguGratis

Download Liriks lagu GEDE ROSO Vivi Artika new Kendedes terbaru Mp3

Liriks lagu GEDE ROSO (Vivi Artika) new Kendedes | terbaru Download Liriks lagu GEDE ROSO (Vivi Artika) new Kendedes | terbaru Mp3 Complimentary in Doni official from LaguGratis with 0 and 1,579 & 04:47 just only in toparathyro.com

Judul Lagu : Liriks lagu GEDE ROSO (Vivi Artika) new Kendedes | terbaru
Ukuran : 6.57 MB
Durasi : 04:47
Source : Youtube Music

↓↓↓↓↓↓↓

Mohon maaf
Bukan saya ingin menirukan
Karya anda saya hanya
Membuat sebuah lirik
Dan membantu chanel anda
Supaya lebih dikenal luas

Liriks

Kudu piye maneh
Anggonku mbuktikke
Tresno iki tulus
Ra mung nggo dolanan

Wes tak perjuangke
Nganti bingung kudu piye
Pengenku mung siji
Nyenengke atimu

Opo kurang percoyo
Opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni kudune kowe ngerteni

Gede roso
tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro
yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

*
Kudu piye maneh anggonku mbuktikke
Tresno iki tulus ra mung nggo dolanan

Wes tak perjuangke nganti bingung kudu piye
Pengenku mung siji nyenengke atimu

Opo kurang percoyo opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni kudune kowe ngerteni

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

(Cendol Dawet cendol dawet seger
cendol cendol dawet dawet
cendol cendol dawet dawet
cendol cendol dawet dawet
cendol dawet seger limaratusan ga pake ketan)

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe