(5.97 MB) Download SHINTA ARSINTA COCOTE TONGGO MP3 - LaguGratis
LaguGratis

Download SHINTA ARSINTA COCOTE TONGGO Mp3

SHINTA ARSINTA | COCOTE  TONGGO [ official music video ] Download SHINTA ARSINTA | COCOTE TONGGO [ official music video ] Mp3 Courtesy in Antares Musik from LaguGratis with 0 and 8,216 & 5.97 MB just only in toparathyro.com

Judul Lagu : SHINTA ARSINTA | COCOTE TONGGO [ official music video ]
Ukuran : 5.97 MB
Durasi : 04:21
Source : Youtube Music

↓↓↓↓↓↓↓

Title : cocote tonggo
Artist : Shinta arsinta
Songwriter : Wawan sudjono
Video shoting : Nar multimedia
Lokasi shoting : gunung kelud [ kediri - jatim ]

Shinta arsinta | cocote tonggo

Lirik 🎵

Iki cerito urip ono ing deso
Nyandang urip bebarengan karo tonggo
Ra kuat mangan dirasani, mangan enak yo diiri
Kudu piye anggonku nyikapi

Aku sebel nduwe tonggo koyo kowe
Seneng ngurusi urusane tanggane
Aku mlarat mbok ece jare keset nyambut gawe
Aku sugeh tetep mbok rasani wae

Kuat nyandang mbok iri
Tuku opo mbok rasani
Yen tak pikir
Aku bunuh diri

Ajur nduwe tonggo kowe
Seneng ngurusi urusane tanggane
Yen tak pikir, yen tak gagas
Marai emosi wae

Remuk nduwe tonggo kowe
Seneng ngurusi urusane tanggane
Tak esemi lan tak njarke
Suwe-suwe rak yo mati dewe

Suwe-suwe mati dewe

LAGU POPULER ANTARES MUSIK

shinta arshinta | cerito loro
▶️ youtu.be/ncEglpEad5g

Shinta arsinta FT widi arjuna | cinta tak terpisahkan
▶️ youtu.be/xAFwpH1ViEo

Shinta arsinta | penuh kepalsuan
▶️ youtu.be/SgPWoxBEzvo

Shinta arsinta | talining asmoro
▶️ youtu.be/wASkAWrZCAU

Shinta arsinta | mandek nangis
▶️ youtu.be/_NOxVYecpOY

Shinta arsinta ft puji vibranata | harta tahta cinta
▶️ youtu.be/M_ulFbG8G_U

Shinta arsinta | Lungo'o
▶️ youtu.be/LBklUM9_3IA

Shinta arsinta | rindu serindu rindunya
▶️ youtu.be/-slyzA5UwRg

Shinta arsinta | dimana salahnya
▶️ youtu.be/4DjA7JdMeR8

---------------------------------------------------------

Vita alvia | cinta
▶️ youtu.be/5A5UrLwFUgY

---------------------------------------------------------

Lala widy | kutimang adik ku sayang
▶️ youtu.be/VWz22g8m

#shintaarsinta
#cocotetonggo
#antaresmusik

Jangan lupa di LIKE,COMMENT,SHARE
dan juga di SUBSCRIBE Agar tidak ketinggalan video terbaru dari kami
TERIMA KASIH.