(06:04) Download Arti Lagu Tresno Waranggono MP3 - LaguGratis
LaguGratis

Arti Lagu Tresno Waranggono

Get Arti Lagu Tresno Waranggono MP3 For Free in LaguGratis uploaded by SAGUN MUSIK. The arti-lagu-tresno-waranggono have 2022-08-15 11:28:52 and PT6M4S. Details of Tresno waranggono | Lirik & arti | Denny caknan ft Yeni inka MP3 check it out.

Tak tunggu balimu - Fendik Adella Ft Difarina Indra

Tak tunggu balimu - Fendik Adella Ft Difarina Indra

14.81 MBHenny Adella

Official Music Video from Fendik Adella Ft Difarina Indra 'Tak Tunggu Balimu' Cipt : Supali Sound by CUMI - CUMI Audio Videographer by PANAMA Lighting RAFFA T - SHIRT [ KAOS ADELLA ] by Zyrof47 Saridin Wa +62 812-1212-9158 Lokasi : BASE CAMP OM ADELLA Musisi : Kendang : Noupy 501 ADELLA Bass : Ricky ADELLA Gitar melody : Momon ADELLA Ritem : Sarmo ADELLA Kyboard 1: Nyemung ADELLA Kyboard 2 : Pras ADELLA Taborin : Saridin ADELLA Suling :...

Woro Widowati feat Siho - Tresno Waranggono

Woro Widowati feat Siho - Tresno Waranggono

7.74 MBWORO WIDOWATI OFFICIAL

Woro Widowati feat. Siho - Tresno Waranggono (Official Music Vidio) Hallo teman teman semua apa kabarnya semoga kaliamn semua tetap sehat ya :)) Woro kali ini membawakan lagu treano waranggono nersama mas siho semoga kalian semua terhibur Agar kamu tidak ketinggalan, yuk subscribe untuk video-video terbaru dari Woro Widowati: youtube.com/channel/UCRvcjozVQBiOMQ4UyoAy-fA Follow akun sosmed Woro juga yaaa :) Instagram: ...

Tresno Waranggono - Denny Caknan feat Yeni Inka Lirik Terjemahan

Tresno Waranggono - Denny Caknan feat Yeni Inka Lirik Terjemahan

8.54 MBMusikHujanTV

#trensnowaranggono #dennycaknan #yeniinka Tresno Waranggono - Denny Caknan feat Yeni Inka (Lirik + Terjemahan) Original Artist youtube.com/watch?v=zolpAOUbS18 Background Photo by eberhard grossgasteiger from Pexels Thank you for watching this Video Don't forget to Like, Comment and Subscribe! Nantikan video lirik selanjutnya~ Happy singing~ #tresnowaranggono #dennycaknan #yeniinka

Yeni Inka ft Kevin Ihza - Tresno Waranggono ANEKA SAFARI

Yeni Inka ft Kevin Ihza - Tresno Waranggono ANEKA SAFARI

7.92 MBAneka Safari Records

Please watch: "Farel Prayoga ft. Lutfiana Dewi - LUKA SEKERAT RASA (Official Music Video ANEKA SAFARI)" youtube.com/watch?v=QuSbS0CC01I Yang ingin dapat video sebelum di upload gabung disini : ** Whatsapp bit.ly/3Jsa4gs ** Telegram bit.ly/3JsTdKu --~-- . Title: Tresno Waranggono Artist: Yeni Inka ft Kevin Ihza Songwriter: Nurbayan Music Arrangement: Aneka Music Mau Undang Aneka Music di acara kamu ?? For Job / Business Inquiries :...

Tresno Waranggono - Yeni Inka Feat Gerry Mahesa

Tresno Waranggono - Yeni Inka Feat Gerry Mahesa

6.89 MBMusik Perdana Record

Official Music Video from Yeni Inka Feat Gerry Mahesa ' Tresno Waranggono ' Subscribe Musik Perdana Record Channel here: youtube.com/channel/UC3Mp...​ Stream Available on : bfan.link/tresno-waranggono-2 Songtitle : Tresno Waranggono Voc : Yeni Inka Feat Gerry Mahesa Songwriter : Nur Bayan Music Label : Musik Perdana Record INFO Musik Perdana Record Facebook : smarturl.it/FacebookMPR​ Instagram : ...

Lirik Terjemah Tresno Waranggono - - Woro Widowati Siho

Lirik Terjemah Tresno Waranggono - - Woro Widowati Siho

7.76 MBD' Music

Lirik & Terjemah Tresno Waranggono --- Woro Widowati & Siho Nelongso roso rasane nangis jroning atiku (Nelangsa rasa-rasanya, nangis dalam hatiku) Yen kelingan esem gemuyumu (Saat teringat senyumanmu) Laras sworo gending tresno gawe kangene atiku (Merdu lagu cinta membuat kangen hatiku) Tansah eling aku ro sliramu (Lalu ingat aku padamu) Duh kangmas sak tenane aku ngerti atimu (Duh mas, sebenarnya aku tahu hatimu) Neng wis pestine aku du...

Esa Risty Feat Wandra - Tresno Waranggono Dangdut

Esa Risty Feat Wandra - Tresno Waranggono Dangdut

8.13 MBMilady Record Official

Esa Risty Feat Wandra - Tresno Waranggono | Dangdut [OFFICIAL] youtu.be/vpgN4DQcMI4 Official Music Video Title : Tresno Waranggono Artist : Esa Risty Feat Wandra Songwritter : Nur Bayan Album : Single Copyright © 2021 Milady Record. All rights reserved. YouTube channel managed by MusicYes Digital Distribution Fully YouTube Certified Join MusicYes musicyess.com/Account/Register #Dangdut #EsaRisty #TresnoWaranggono

DENNY CAKNAN FT YENI INKA - TRESNO WARANGGONO LIVE MUSIC

DENNY CAKNAN FT YENI INKA - TRESNO WARANGGONO LIVE MUSIC

8.54 MBDC. PRODUCTION

DENNY CAKNAN FT. YENI INKA - TRESNO WARANGGONO (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK #DENNYCAKNAN #YENIINKA #TRESNOWARANGGONO Voc : DENNY CAKNAN FT. YENI INKA Cipt : Nurbayan Prod. Denny caknan All Team :...

Nurbayan ft Lilin Herlina - Tresno Waranggono Dangdut Terbaru 2016

Nurbayan ft Lilin Herlina - Tresno Waranggono Dangdut Terbaru 2016

6.73 MBDangdut Fresh

Nurbayan ft. Lilin Herlina - Tresno Waranggono Nelongso roso rasane tangis njroning atiku Yen kelingan esem gemuyumu Larasworo gending tresno gawe kangene atiku Tansah eleng aku ro sliramu Duh kangmas sak tenane aku ngerti atimu Ning wes pastine aku duk jodohmu Pancen roso kari Roso Kudu lilo nggonmu nrimo Lilakno aku nyanding prio lio Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu Kegugah atiku krungu suwaramu Aku mung bisa ndedungo waranggono...

Yeni Inka - Tresno Waranggono

Yeni Inka - Tresno Waranggono

7.67 MBGlobal Musik Official

Official Lyric : Yeni Inka - Tresno Waranggono Global Musik Official (Subscribe) : bit.ly/SubscribeGMKaraoke 📌Special Thanks To : Artist : Yeni Inka ft Febro bersama Ageng Music Songwriter : Nur Bayan Info Global Musik Era Digital : Twitter: smarturl.it/GlobalMusikTwitter Instagram: smarturl.it/GlobalMusikInstagram Facebook: smarturl.it/GlobalMusikFacebook Google+: smarturl.it/GlobalMusikGoogleP VCD...

DJ JAMU PEGEL MLARAT BASS CEPAK CEPAK JEDER

DJ JAMU PEGEL MLARAT BASS CEPAK CEPAK JEDER

9.04 MBKELUD PRODUCTION

DJ JAMU PEGEL MLARAT BASS CEPAK CEPAK JEDER Title. : JAMU PEGEL MLARAT Songwriter : POER BRIGADE VOCAL. : NESA AMORA FEAT KAJI MARWEK ( RAJA TOMPO ) REMIX. : ARF CXA MCPC , ANDI DISCJOKIE JATIM SLOW BASS INFRAME NESA AMORA FEAT KAJI MARWEK

Lirik lagu TRESNO WARANGGONO cover Woro Widowati ft Siho

Lirik lagu TRESNO WARANGGONO cover Woro Widowati ft Siho

7.39 MBSweet Dark the Lyric

Sumber music: youtu.be/Gc3oSPHo95A sejauh manapun jarak memisahkan yang bahkan tak terukur oleh angka, namun jika memang ditakdirkan menjadi satu, akan ada waktu dimana akan dipersatukan kembali untuk bertemu dititik terbaik menurut takdir

About Tresno waranggono Lirik arti Denny caknan ft Yeni inka

story WA keren
kompilasi lagu terbaru
happy asmara tresno waranggono lemah teles
musik interactive lemah teles tresno waranggono
trending musik

lirik tresno waranggono :
Nelongso roso rasane tangis njroning atiku
Yen kelingan esem gemuyumu
Larasworo gending tresno gawe kangene atiku
Tansah eleng aku ro sliramu

Duh kangmas sak tenane aku ngerti atimu
Ning wes pastine aku duk jodohmu
Pancen roso kari roso
Kudu lilo nggonmu nrimo
Lilakno aku nyanding prio lio

Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
Kegugah atiku krungu suwaramu
Aku mung bisa ndedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso urep tentrem mulyo

Tak tulis lakon tresnamu ning gending katresnanku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
Taklakoni kanti ikhlas ati

DC MUSIK TERBARU,

Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang awang
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tumetes eloku deres mili ono pipi
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni

Wes lilakno aku kangmas wes cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Tresno waranggono

DC musik lemah teles tresno waranggono terbaru