Download MP3 Arti Lagu Bruno Mars It Will Rain (04:49) - LaguGratis
LaguGratis

Arti Lagu Bruno Mars It Will Rain

Get Arti Lagu Bruno Mars It Will Rain MP3 Free in LaguGratis uploaded by DeLirik. The arti-lagu-bruno-mars-it-will-rain have 2022-07-02 00:10:02 and PT4M49S. Details of It Will Rain - Bruno Mars (Lirik Lagu Terjemahan) MP3 check it out.

It Will Rain cover francis greg

It Will Rain cover francis greg

5.97 MBfrancis greg

Hey guys! Here is a much clearer version of my "It Will Rain" cover. It's not perfect but i hope you guys enjoy it! Thank you so much for the support! I'll keep uploading new videos for you guys! ❀️ Please Like Share and Subscribe! Originally by Bruno Mars Follow me! Facebook: facebook.com/francisgregofficial/ Instagram: instagram.com/dfrancisgreg/ TikTok: tiktok.com/@francisgreg/ #ItWillRain #FrancisGreg #Acoustic

It Will Rain - Bruno Mars Terjemahan Indonesia

It Will Rain - Bruno Mars Terjemahan Indonesia

5.74 MBLirikyu

Hi Lyrics video with Indonesia translation Maaf ya jika ada salah-salah Original song : Bruno Mars - It Will Rain Background Anime 🎬 : Kimi, Nami ni Noretara (Ride Your Wave) I do not own the video. Please reach me out if I have reached the line. I want to apologize if that happens and delete the video immediately. I do not own any of these contents I uploaded except my own songs. If you want your track to get removed please...

Bruno Mars - It Will Rain

Bruno Mars - It Will Rain

5.95 MBAntikaarf

Bruno Mars - It Will Rain - lyrics (Terjemahan) - Terbaru Official Song : Bruno Mars youtu.be/W-w3WfgpcGg Cover : Francis Greg youtu.be/XwbUwj8_ImY Instagram : instagram.com/antikaarf/ Enjoy :) Bruno Mars - It Will Rain - lyrics (Terjemahan) - Terbaru Jangan lupa share, like dan subscribe, jangan lupa klik tombol lonceng nya untuk notifikasi update terbaru kalo emang mau. Dan kasi kritik / saran agar bisa bekembang...

IT WILL RAIN COVER FRANCIS GREG TERJEMAHAN

IT WILL RAIN COVER FRANCIS GREG TERJEMAHAN

5.97 MBTampa Music

πŸ“ Terima kasih buat kalian semua yang telah kunjungi Channel Ini dan terima kasih juga buat kalian yang sudah support channel ini hingga saat ini πŸ™ πŸ“ Jangan lupa untuk mendukung channel ini secara gratis dengan cara SUBSCRIBE Dan jangan lupa juga nyalakan notifikasinya ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ πŸ‘‰ 🎀 Artist : Francis Greg πŸ‘‰ πŸ“€ Title : It Will Rain Link Vidio asli πŸ‘‰ youtu.be/XwbUwj8_ImY MOHON MAAF KALAU ADA SALAH...

it will rain - bruno mars terjemahan slowed ver

it will rain - bruno mars terjemahan slowed ver

6.52 MBUrfav Lyrics

#itwillrain #brunomars #lyrics #urfavlyrics #liriklagu happy new year 2021 all🀍 Thanks for watching everyone:),hope u like it!. dont forget to like comment and subscribe. comment on below what songs next. luv yah! __________________________________________________________________________________________ connect with Bruno Mars Instagram instagram.com/brunomars Twitter mobile.twitter.com/BrunoMars ...

It Will Rain - Bruno Mars lirik terjemahan

It Will Rain - Bruno Mars lirik terjemahan

5.86 MBorange lyrics

#itwillrain #brunomars #lirikindo judul : It Will Rain penyanyi : Bruno Mars lirik if you leave me, baby leave some morphine at my door cause it would take a whole lot of medication to realize what we used to have we don't have it anymore there's no religion that could save me no matter how long my knees are on the floor so keep in mind all the sacrifices I'm makin' to keep you by my side to keep you from walkin'out the door cause there'll...

About It Will Rain - Bruno Mars Lirik Lagu Terjemahan

Lirik lagu dan terjemahan bahasa indonesia.
🎡 Judul : It Will Rain
πŸŽ™οΈ Penyanyi : Bruno Mars

Jangan lupa untuk subscribe channel DeLirik, like dan share video ini ke teman-teman kamu ya. Kira-kira lagu apa lagi nih yang akan dibuat lirik videonya? Mungkin lagu-lagu yang sedang viral di TikTok, Spotify, Resso, YouTube, dsb? Tulis komentar kamu di bawah ya.

β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬

πŸ“ Lirik:

If you ever leave me, baby
Jika kau akan pernah pergi meninggalkanku sayang
Leave some morphine at my door
Tinggalkanlah beberapa morfin di depan pintuku
Cause it would take a whole lot of medication
Karena aku akan butuh banyak sekali obat-obatan
To realize what we used to have
Untuk menyadari apa yang dulu kita miliki
We don't have it anymore
Sudah tidak ada lagi

There's no religion that could save me
Tidak ada agama yang bisa menyelamatkanku
No matter how long my knees are on the floor, ohh
Tidak peduli berapa lama pun aku berlutut di lantai
So keep in mind all the sacrifices I'm making
Jadi ingatlah semua pengorbanan yang aku lakukan
Will keep you by my side
Aku akan mempertahankanmu di sisiku
Will keep you from walking out the door
Menjagamu agar tidak pergi dariku

-----REFF-----
Cause there'll be no sunlight if I lose you, baby
Karena tidak akan ada lagi sinar mentari jika aku kehilanganmu, sayang
There'll be no clear skies if I lose you, baby
Tidak akan ada lagi langit cerah jika aku kehilanganmu, sayang
And just like the clouds my eyes will do the same
Dan seperti halnya mendung, mataku akan melakukan hal yang sama
If you walk away, every day it will rain, rain, rain
Jika kau pergi, setiap hari akan turun hujan, hujan, hujan
--------------

I'll never be your mother's favorite
Aku tidak akan pernah menjadi kesayangan ibumu
Your daddy can't even look me in the eye
Ayahmu bahkan tidak mau menatap mataku
Ooh, if I was in their shoes
Jika aku di posisi mereka
I'd be doing the same thing
Aku akan lakukan hal yang sama
Saying there goes my little girl
Berkata bahwa gadis kecilku
Walking with that troublesome guy
Berjalan dengan pria bermasalah itu

But they're just afraid of something they can't understand
Tapi mereka hanya takut dengan sesuatu yang tidak bisa mereka mengerti
Ooh well, little darling, watch me change their minds
Sayang, lihatlah aku akan merubah pikiran mereka
Yeah, for you I'll try, I'll try, I'll try, I'll try
Demimu akan aku coba, akan aku coba, akan aku coba
I'll pick up these broken pieces till I'm bleeding
Akan aku punguti kepingan ini sampai aku terluka
If that'll make you mine
Jika itu bisa menjadikanmu milikku

Ulangi REFF

Ooh, don't you say goodbye
Jangan ucapkan selamat tinggal
Don't you say goodbye
Jangan ucapkan selamat tinggal
I'll pick up these broken pieces till I'm bleeding
Akan aku punguti kepingan ini sampai aku terluka
If that'll make it right
Jika itu bisa mengembalikan semuanya

Ulangi REFF

β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬

We do not intend to infringe any artist's or label's copyrights. If you want to remove a song that you own on my channel, please email me and I will respond within 24 hours or less.
πŸ“© For copyright issues or business inquiries, contact delirik96@gmail.com